Rebecca

We zijn geen hele grote school, dus iedereen kent elkaar en dat vind ik fijn. Daardoor is de drempel laag, om bijvoorbeeld advies te vragen. Ik kan werkelijk bij alle collega’s even aankloppen. Ik heb hele leuke vriendschappen gekregen met een aantal collega’s en dat maakt mijn werk nog leuker.
In de afgelopen vijf jaar dat ik op het Berechja werk, heb ik veel geleerd en de ruimte gekregen om mij ontwikkelen tot de persoon en de docent die ik nu ben.
Ik ga elke dag met plezier naar school. Het ‘Urker cultuurtje’ past bij mij en ik hou van de eerlijkheid en oprechtheid van de leerlingen. Daarnaast ben ik Remedial Teacher en begeleid ik leerlingen met dyslexie, dyscalculie en NT2 leerlingen. Ik vind het fijn om leerlingen persoonlijk te helpen.

Berechja College

Het Berechja College is een christelijke school en dat laten we graag zien. Ontwikkeling van de leerling is voor ons het belangrijkste wat er bestaat. Daarmee bedoelen we dat we leren om zelf keuzes te maken, bewustzijn creëren om positief gedrag te tonen en hoe dit anderen beïnvloedt. De Bijbel vertelt ons dat wij geliefd zijn door God en dat we Zijn liefde mogen doorgeven naar de mensen om ons heen. Onze docenten begeleiden daarbij met geloof, hoop en liefde.

Vacatures

Adres

Postadres

Waaiershoek 46, 8321 BH Urk

Bezoekadres

Waaiershoek 46, 8321 BH Urk

Contact