Vacatures

Is een uitdagende leeromgeving creëren ook jouw passie? Solliciteer dan op een van onze vacatures! Werken bij het Berechja Collega is werken in een inspirerende en vertrouwde werkomgeving met veel ruimte voor groei en ontwikkeling.

Onze vacatures

Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures, maar we zijn altijd op zoek naar talent! Heb jij interesse om op onze school te komen werken, maar hebben wij geen vacature openstaan die bij jou past? Stuur ons een open sollicitatie door contact met ons op te nemen.

Wij zoeken docenten die in staat zijn hun vak een eigentijdse, dynamische uitstraling te geven, waardoor het als een aantrekkelijk vak wordt ervaren door de leerlingen. Van de te benoemen docent(e) wordt een positieve bijdrage verwacht aan het christelijk karakter van de school. Ook zien wij graag dat onze collega’s zich met passie en betrokkenheid inzetten om samen waar te maken waar de school voor staat.

Berechja College

Het Berechja College is een christelijke school en dat laten we graag zien. Ontwikkeling van de leerling is voor ons het belangrijkste wat er bestaat. Daarmee bedoelen we dat we leren om zelf keuzes te maken, bewustzijn creëren om positief gedrag te tonen en hoe dit anderen beïnvloedt. De Bijbel vertelt ons dat wij geliefd zijn door God en dat we Zijn liefde mogen doorgeven naar de mensen om ons heen. Onze docenten begeleiden daarbij met geloof, hoop en liefde.

Vacatures

Adres

Postadres

Waaiershoek 46, 8321 BH Urk

Bezoekadres

Waaiershoek 46, 8321 BH Urk

Contact